Text: Aktivism

Affisch

I den här mallen kan du enkelt skapa affischer. Det funkar att skriva ut den på vitt papper men bäst blir det om du har gult papper.

Mallen är skapad i A4-format, men det går bra att skriva ut den i A3. I utskriftsläget, välj att zooma ut till A3.

Flygblad A5

I den här mallen kan du skapa ett lite större flygblad. Det funkar att skriva ut den på vitt papper men bäst blir det om du har gult papper.

Flygblad A6

I den här mallen kan du skapa mindre flygblad. Du får plats med 4 ex på ett A4-ark som du kan klippa/skära ut enkelt. Det funkar att skriva ut den på vitt papper men bäst blir det om du har gult papper.

Logga A4

Den här kan vara bra att skriva ut för att använda som dörrskylt eller annan markör. Det funkar att skriva ut den på vitt papper men bäst blir det om du har gult papper.

Folder A5

I den här mallen kan du enkelt skapa en folder. Den här blir bäst om du skriver ut på vitt papper. Du skriver ut den dubbelsidigt. På de flesta skrivare som kan skriva ut dubbelsidigt väljar man "BLOCK", inte "BOK".

Presentationsmall

I den här mallen kan du skapa proffsiga presentationer (kallas ofta för "powerpoint"). Den är skapad för att köras från dataprogramet genom projektor på vägg/duk eller skrivas ut på OH-papper.

Brevmall

I den här mallen kan du skriva ditt brev, kanske är ett vädjandebrev? Logon ligger endast på första sidan, sidan två och efterföljande är utan logo.